fredag, november 21, 2008

Människor...

Satt här hemma för mej själv en stund här nyss. Och lät tankarna fara iväg.

Varför är det så att människor uppskattar, tycker mer om, när man följer samma gamla spår/ väg som dom själva och alla runt omkring har gått.
Hur kommer det sej att om man har på sej jeans från J&J och säg, en tröja från, Billabong, eller någon form av finare cardigan. Då är det så fint och alla är nöjda, och man får hurrarrop. Men om man istället kommer med lite trasiga jeans eller lite udda byxor rent allmänt, som inte någon i dom kretsarna man hänger, nånsin skulle komma på att använda, och till det kanske en tröja med nått tryck av något slag, inte någon märkeströja/jacka.
Då blir det mer eller mindre kaos, människor vet inte hur dom ska bete sej mot en, typ, man ser lite annorlunda ut. Nä! men fortsätt ni med att forsätta i samma gamla spår, det kan ju vara farligt att vara lite annorlunda eller sticka ut. Man måste ju följa strömmen och va fin och inte sticka ut alls!

Men jag säger bara en sak: - Våga vara annorlunda, stick ut, va så sticksig du bara kan. Nån gång så kanske pöbeln inse att man inte blir annorlunda bara för man inte ser ut som alla andra.

Så fram med gamla byxor och tröjjor, kängor och skor.
Trender är väl bara till för dom som inte vågar vara sej själv utan måste kolla på alla andra för att se vad man vill/ ska ha på sej.

1 kommentar:

Anonym sa...

jag håller med dig :)